fbpx
iun.20
0

Internship cu angajare pentru absolvenţi FEAA!

Servicii Distribuie postul

Internship cu angajare pentru absolvenţi FEAA!

Eşti la ȋnceput de drum şi cauți un program de internship care să îti ofere șansa să pui în practică ce ai studiat în facultate și sa faci primul pas în carieră? M-am gândit să ofer o oportunitatea unui internship în contabilitate pentru cel mult trei absolvenți.

Internshipul se va finaliza cu angajarea unuia dintre voi.

Ce ofer?

Ofer posibilitatea de a lucra efectiv, sub îndrumare, clarificând toate aspectele, pas cu pas. Vei învața cum se ține contabilitatea de la A la Z, din momentul în care clientul aduce actele și pîna la întocmirea situațiilor financiare care se predau clientului la sfârșit de lună.

Ofer din timpul meu, din experiența mea, din priceperea mea. Asa cum și eu am fost formată într-o firmă de contabilitate, lucru pentru care am fost mereu recunoscătoare, vreau să îți ofer și ție această oportunitate de a crește alături de firma noastră, de a învața și de a deveni un contabil de excepție.

Iți ofer șansa de a învăța contabilitate și de a pune în aplicare ceea ce ai studiat în facultate…

Ce îți voi cere în schimb?

Cer în primul rând seriozitate, corectitudine și dorință de învațare. Cer conducerea unui caiet de practică, în care să fie trecute în fiecare zi sarcinile primite, gradul de executare și îndrumările primite. În aproximativ jumătate din program cer executarea unei munci de rutină pentru unul dintre clienții noștri, asta din timpul, răbdarea și priceperea ta.

Mai ai un avantaj

Nimic din ceea ce știu nu țin doar pentru mine.

Dacă acest internship este pentru tine aștept CV-ul tău și o scrisoare de intenție personalizată în care să îmi scrii de ce crezi că ai fi potrivit/ă pentru acest program și care sunt planurile tale de viitor, pe adresa de mail contabisart@gmail.com

Mult succes!

Distribuie:

Despre autor:

Simona este Expert Contabil membru CECCAR

Lasă o replică!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Îți oferim consultanță GRATUITĂ!Contactează-ne acum!