fbpx

Grup de companii private și organizații non-guvernamentale ce dezvoltă și promovează împreună proiecte și servicii ce oferă tinerilor români oportunități de dezvoltare personală.

Testimoniale PFA:

Anca Gîlcă
EDUCATIVA Teaching Network
Am PFA și asta mi-a adus foarte multă neliniște la început. M-am considerat pedepsită în primele luni, acele luni în care am refuzat să lucrez cu un contabil pentru că toată lumea din jurul meu îmi spunea că este foarte simplu să ai grijă de PFA-ul tău singur. Am avut grijă de PFA-ul meu singură și am intrat în belele care urmau să mă coste mulți bani. Am decis apoi că liniștea mea este importantă, că timpul meu este valoros și mai bine se ocupă altcineva de ”pedeapsa mea”. De când lucrez cu Simona am zis la toată lumea: dacă vrei să știi cum e să ai PFA, să nu te mai simți pedepsit și să dormi liniștit chiar și în nopțile de la final de an atunci trebuie să lucrezi cu un contabil. Nu orice contabil însă! Eu am avut nevoie de un contabil care să vorbească pe limba mea, care să aibă răbdare și care să mă înțeleagă. Bonus, am primit chiar și prietenie și amabilitate, cum rar mai întâlnim!

Magdalena Costei
Consilier Educațional
Colaborarea cu Simona Potolincă merită toate laudele având în vedere că nu a trebuit să îmi fac griji în ceea ce privește calculul taxelor la stat, contabilitate și toate declarațiile ce trebuiau să fie depuse semestrial. Simona dă dovadă de profesionalism și este un foarte bun consultant atunci când ești în impasul de a-ți rezolva singur problemele contabile. Recomand cu încredere serviciile oferite.

Alina Cojocaru
Consilier Educațional Senior, Psiholog
Colaborarea mea cu Simona a fost foarte bună deoarece a dat dovadă de flexibilitate și soluții potrivite întotdeauna. Este o persoană promptă și mereu la un telefon sau mail distanță. Răspunsurile ei au venit în cel mai scurt timp posibil și întotdeauna foarte clare și pe înțelesul meu. Sunt ferm convinsă că oricine va lucra cu ea va fi mulțumit.

Website

Logo-Educativa

Îți oferim consultanță GRATUITĂ!Contactează-ne acum!